Audioteam

Het doel van het audioteam is om de kerkdiensten en kerkelijke vergaderingen in de Levend Water kerk geluidstechnisch te ondersteunen.

Contact
Indien er behoefte is aan geluidsondersteuning dan graag tijdig een verzoek mailen naar audioteam@levendwateralmere.nl. Het audioteam werkt volgens een rooster en de dienstdoende technicus zal de mail behandelen.
Ook storingen van de kerktelefoon/internetuitzendingen kunnen hier gemeld worden.
Indien de live uitzending niet werkt verzoeken wij om direct naar het kerkgebouw te bellen (036-5375985)

Ringlijn
In de kerkzaal is een ringleiding aanwezig.  U kunt deze gebruiken door uw hoortoestel  op de T-stand te zetten. Hiermee schakelt u alle omgevingsgeluiden uit; u ontvangt alleen het ringleidingsignaal. Dit signaal bestaat uit de gesproken tekst, maar ook de muziek en (samen)zang worden hierop doorgegeven. Hierdoor is het niet nodig tijdens de dienst om te schakelen.

Live meeluisteren/Opnamen
De erediensten zijn rechtstreeks via internet te beluisteren via de website van de kerk (http://www.levendwateralmere.nl/, kies “Luister live”). Tevens wordt van elke dienst een geluidsopname gemaakt die nog 3 maanden beschikbaar is op de website van de kerk . Deze opname is via de website te beluisteren of als mp3-bestand te downloaden en via uw computer of mp3-speler te beluisteren (http://www.levendwateralmere.nl/, kies “kerkdiensten” en “kerkdiensten beluisteren”). Naast het archief van 3 maanden op de website, heeft het audioteam nog een archief dat tot minimaal een jaar terug gaat.

Daarnaast is er nu op het besloten deel een menuoptie (laatste menuoptie in het menu besloten deel)  beschikbaar om besloten uitzendingen (zoals gemeentevergaderingen) te kunnen volgen.

Kerktelefoon
Er zijn luisterkastjes beschikbaar voor mensen die de kerkdiensten niet meer kunnen bijwonen en niet over een computer met internet beschikken. Deze luisterkastjes werken via een internetaansluiting of via de telefoonlijn. Ze worden beheerd en eventueel geplaatst door de diaconie. Indien er technische problemen zijn ondersteund het audioteam.

Reacties zijn gesloten.