The AfterParty continues

Lieve gemeenteleden,

Wat zijn wij gezegend met twee geslaagde Afterparty avonden! We zijn God heel erg dankbaar voor zijn aanwezigheid bij deze avonden. We hebben persoonlijke verhalen gehoord over ‘vluchtelingen’ en over het gebruik en misbruik van ‘alcohol’ en wat de Bijbel zegt over het gebruik van alcohol.

Willen jullie ook op de hoogte gehouden worden wat er allemaal gebeurt rondom de Afterparty? Like dan onze Facebookpagina: www.facebook.nl/AfterpartyAlmere

De volgende Afterparty is op 21 februari 2016. Een week na Valentijnsdag. De uitgelezen mogelijkheid om het over de liefde van God te hebben. Ons verlangen om de jeugd dichter bij God te brengen wordt alsmaar groter en dat willen we graag met jullie delen.
Daarom nodigen wij alle jeugd van 17 – 30 jaar uit om aanwezig te zijn op 21 februari 2016, inloop is vanaf 19:15 uur en we starten precies om 19:30. Koffie, thee en water zal klaar staan!

We kijken uit naar jullie komst. Komen jullie ook?!

‘Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon gegeven heeft, opdat iedereen die in hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft. Want God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gezonden om de wereld te oordelen, maar om de wereld door hem te redden.’ Johannes 3:16-17

afterparty3

Met liefdevolle groeten,

Het kernteam van de Afterparty

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.