Welkom

Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. (Johannes 3:16)

Welkom bij de gereformeerd (vrijgemaakte) kerk van Almere!

Ben jij nieuwsgierig naar het christelijk geloof? Wil jij weten wat andere mensen drijft?

Op deze website willen wij vertellen wat God voor ons betekent in ons dagelijks leven. Elke zondag hebben we twee kerkdiensten waarin we als gemeente samen zingen, bidden en luisteren naar het Woord van God. Ook jij bent van harte welkom om te komen! De tijden van deze diensten staan rechts bovenin. Het is ook mogelijk de diensten live of op een later tijdstip te beluisteren. Ook dit is rechts bovenin te vinden.

Over ons
Wij zijn een jonge gemeente. Er zijn veel gezinnen met kinderen, jongeren en (jong) volwassenen. Ook zijn er ouderen in ons midden al zijn deze iets minder goed vertegenwoordigd.
Wij vinden het belangrijk om met elkaar (jong & oud) God te dienen en het goede nieuws van Jezus Christus aan anderen te vertellen. De richtlijnen hiervoor halen wij uit het Woord van God, de Bijbel.

Naast de kerkdiensten op zondag hebben we doordeweek verschillende activiteiten voor jong en oud om samen bezig te zijn met God.

Meer weten?
Wil je meer weten over de bijbel en het christelijk geloof?
Dat kan door samen met een aantal andere belangstellenden een korte introductiecursus te volgen.

Heeft deze informatie je interesse gewekt?
Kom gerust een keer langs! Of mail ons voor meer informatie.

God maakt geen onderscheid tussen mensen. Daarom is iedereen is welkom in onze gemeente, ongeacht je (culturele) achtergrond, verleden of overtuiging.

Reacties zijn gesloten.