LEVEND WATER KERK ALMERE

ACTIVITEITEN

De kerk voor iedereen.

Geen evenementen gevonden!
Activiteiten

Kerstnachtdienst

Datum: 24 december 2019

Tijd tot evenement:

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten

De zin ‘Wanneer is het kerst?’ is één van de opties die Google je geeft als je ‘kerst’ invult in de zoekbalk. Zoals elk jaar is het ook in 2019 op 25 en 26 december kerst, maar bij de LevendWater Kerk beginnen wij iets eerder.

Wij willen je namelijk uitnodigen om op 24 december te komen genieten van onze knallende kerstnachtdienst! Wij hebben ons kerkgebouw volgehangen met prachtige decoratie, er wordt heerlijke glühwein geserveerd en door het gebouw klinken de herkenbare klanken van échte kerstliedjes.

Benieuwd naar deze kerstnachtdienst maar wil je graag weten wat je te wachten staat? In deze blog proberen wij uit te leggen wat kerst voor ons betekend en wat je ongeveer kunt verwachten als je besluit onze kerstnachtdienst te bezoeken!

"Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven; de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare raadsman, Goddelijke held, Eeuwige vader, Vredevorst."

Jesaja 9:5

"want bij u is de bron van het leven, door uw licht zien wij licht. Toon aan uw getrouwen gedurig uw liefde, aan de oprechten van hart uw gerechtigheid."

Psalm 36:10-11

"De ster die ze hadden zien opgaan ging voor hen uit, totdat hij stil bleef staan boven de plaats waar het kind was. Toen ze dat zagen, werden ze vervuld van diepe vreugde."

Matteüs 2:9-10