Alpha Cursus Almere: vanaf 12 april 2023 in het Nederlands en in het Farsi!

#VOORALMERE
De Alpha Cursus Almere bestaat uit ongeveer tien interactieve bijeenkomsten waarin deelnemers het gesprek aangaan over het leven, geloof en God. Gemeenteleden Paula en Rene geven de cursus in het Nederlands en op dezelfde avond wordt de cursus door gemeentelid Arjen in het Farsi gegeven. Er zijn dus twee groepen. Locatie is de Levend Water Kerk, Parkwijklaan 44 en wij starten om 18.30 uur met een gratis maaltijd!

Wat kun je verwachten van de Alpha Cursus Almere?

Let op! Dit is een nieuwsbericht uit april 2023! Wil je nu meedoen met de Alpha Cursus? Dat kan! Neem contact met ons op via het contactformulier. In dit nieuwsbericht kun je wel de vorm van de cursus in grote lijnen terugvinden. Ook lees je hier meer over de Alpha Cursus Almere!

Ons leven is vaak druk en vaak heb je geen tijd om jezelf vragen te stellen als: 'Wat is de zin van het leven?', 'Hoe word ik gelukkig?' en 'Wie ben ik?'. Tijdens deze cursus geven wij je een plek waar jij de tijd kan nemen om antwoorden op deze vragen (en meer!) te zoeken. Wij helpen je om deze antwoorden te vinden. In onderstaande video kun je zien wat je kunt verwachten van de Alpha Cursus Almere.

Wat is de Alpha Cursus Almere?

De Alpha Cursus Almere bestaat uit ongeveer tien interactieve bijeenkomsten waarin deelnemers het gesprek aangaan over het leven, geloof en God. De Alpha Cursus is overal ter wereld hetzelfde en wordt gegeven in alle denominaties van de kerk. Wereldwijd hebben miljoenen mensen Alpha gevolgd. De cursus wordt in meer dan honderd landen en talen gegeven. Lees hier een ervaring van een deelnemer!

Meer informatie ontvangen over de Alpha Cursus Almere?

Ben je nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om 12 april langs te komen om te kijken of de Alpha Cursus Almere iets voor je is. Je bent echt meer dan welkom!

Wil je eerst meer informatie ontvangen over de Alpha Cursus Almere? Je mag ook een mailtje sturen aan alphacursus@levendwateralmere.nl. Paula, Rene of Arjen nemen dan contact met je op.

Warme groet van Levend Water Kerk!

Nieuwe op deze website? Wil je wel meer informatie over onze kerk ontvangen? Dan ben je hier precies waar je zijn moet! Ook als je trouwens één van onze blogs wilt lezen. Alexander Bosma (die ons ondersteunde in de tijd dat wij geen predikant hadden) heeft regelmatig blogs geschreven naar aanleiding van zijn preken. Echt super interessant! Lees hier bijvoorbeeld een blog over bidden en hier een blog over Psalm 107. Of hier eentje over hoe je geroepen bent door Jezus. Meer informatie over onze gemeente ontvangen kan door hier te klikken. Ook kun je direct contact met ons opnemen door hier te klikken.

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.