Audioteam

#VOORALMERE

Ons audioteam staat voor iedereen klaar

Het doel van het audioteam is om de kerkdiensten en kerkelijke vergaderingen in de Levend Water kerk geluidstechnisch te ondersteunen.

Indien er behoefte is aan geluidsondersteuning dan kun je een verzoek mailen naar audioteam@levendwateralmere.nl. Het audioteam werkt volgens een rooster en de dienstdoende technicus zal de mail behandelen.

Ook storingen van de kerktelefoon/internetuitzendingen kunnen hier gemeld worden. Indien de live uitzending niet werkt verzoeken wij om direct naar het kerkgebouw te bellen (036-5375985).

Gebruik van ringleidingen

In de kerkzaal is een ringleiding aanwezig. U kunt deze gebruiken door uw hoortoestel op de T-stand te zetten. Hiermee schakelt u alle omgevingsgeluiden uit; u ontvangt alleen het ringleidingsignaal.

Dit signaal bestaat uit de gesproken tekst, maar ook de muziek en (samen)zang worden hierop doorgegeven. Hierdoor is het niet nodig tijdens de dienst om te schakelen.

Iedereen mag en kan live meeluisteren

De erediensten zijn rechtstreeks via internet te beluisteren via de website van de kerk. Tevens wordt van elke dienst een geluidsopname gemaakt die nog 3 maanden beschikbaar is op de website van de kerk .

Deze opname is via de website te beluisteren of als mp3-bestand te downloaden en via uw computer of mp3-speler te beluisteren. Naast het archief van 3 maanden op de website, heeft het audioteam nog een archief dat tot minimaal een jaar terug gaat.

Daarnaast is er nu op het besloten deel een menuoptie beschikbaar om besloten uitzendingen (zoals gemeentevergaderingen) te kunnen volgen.

Ook wanneer je immobiel bent

Er zijn luisterkastjes beschikbaar voor mensen die de kerkdiensten niet meer kunnen bijwonen en niet over een computer met internet beschikken.

Deze luisterkastjes werken via een internetaansluiting of via de telefoonlijn. Ze worden beheerd en eventueel geplaatst door de diaconie. Indien er technische problemen zijn ondersteund het audioteam.
  • En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede.
    Romeinen 8:28
  • Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.
    Jeremia 29:11
  • Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed.
    Psalm 23:4

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.