Burendag 2023: Kom Langs Op 23 September!

#VOORALMERE
Op 23 september is het weer burendag. Burendag is dé dag waarop je gezellig samenkomt met de buurt. Buurten worden leuker en socialer wanneer buren elkaar leren kennen en zich samen inzetten voor hun buurt. De Levend Water Kerk wil daar ook aan bijdragen en meedoen om onze buurtbewoners uit Parkwijk en wij de omgeving te ontmoeten en beter te leren kennen.

Wat kun je verwachten van de Burendag 2023?

Dan moet er natuurlijk wel wat te doen zijn in en om het gebouw! Daarom hebben wij een springkussen voor de kleintjes en een uitdagende stormbaan voor de avonturiers. Wij roepen zowel de kerkgemeenschap als de buurtbewoners op om samen met ons (helemaal gratis!) Burendag te vieren. Maar er is nog veel meer te doen!

Wat is er nog meer te doen tijdens de Burendag 20223?

Onze kerk wordt niet alleen gebruikt voor kerkdiensten en Bijbelstudies! Daarom hebben wij gebruikers van onze kerk gevraagd te komen vertellen waar ze ons gebouw voor gebruiken! Zo zal Paula's Lifestyle een workshop geven over het bevorderen van een gezonde levensstijl , is er de Parkwijk op Pad Wandelclub en plannen we gezamenlijke muzikale optredens. Ook zullen er informatietafels worden opgesteld door andere organisaties die gebruikmaken van ons kerkgebouw.

Hoe ziet het programma van de Burendag 2023 er uit?

Het programma van de Burendag ziet er als volgt uit:

10:30-12:00Paula’s Lifestyle workshop
10:30-12:00Parkwijk op Pad
10.00-16.00Schminken
Asielzoekers hapjes
Klerenhangers AZC
Leger des Heils koken
Gitaarorkest
Muzikale begeleiding
10.00-16.00Voedsel Loket Almere
10.00-16.00Arbeidsmarkt Oekraïners en asielzoekers
10.00-16.00Schuldhulpmaatje
10.00-16.00Infopunt kerk

Nieuwe op deze website? Wil je wel meer informatie over onze kerk ontvangen? Dan ben je hier precies waar je zijn moet! Ook als je trouwens één van onze blogs wilt lezen. Alexander Bosma (die ons ondersteunde in de tijd dat wij geen predikant hadden) heeft regelmatig blogs geschreven naar aanleiding van zijn preken. Echt super interessant! Lees hier bijvoorbeeld een blog over bidden en hier een blog over Psalm 107. Of hier eentje over hoe je geroepen bent door Jezus. Meer informatie over onze gemeente ontvangen kan door hier te klikken. Ook kun je direct contact met ons opnemen door hier te klikken.

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.