Eerste 5

#VOORALMERE

In 5 minuten weten waar je staat

Als de Levend Water Kerk nieuw is voor je, dan willen we je graag uitnodigen voor de Eerste 5. Het is een ontmoeting van 5 minuten voor iedereen die graag meer wil weten over Levend Water Kerk Almere, deze ontmoeting is bij het meetingpoint in de hal, direct na de dienst. Je kunt de predikant of één van de ouderlingen ontmoeten en in 5 minuten leer je 5 dingen die je wilt weten wanneer je interesse hebt in onze kerk.

Je komst is een cadeau voor ons. Het cadeau wat wij je graag willen geven is aandacht voor jou en je geloofsleven een nieuwe stap geven in deze nieuwe stad. Je hoeft je niet in te schrijven, kom gewoon. Wanneer je de kerkzaal verlaat zie je het meetingpoint vanzelf. We zien je daar!
  • En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede.
    Romeinen 8:28
  • Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.
    Jeremia 29:11
  • Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed.
    Psalm 23:4

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.