LEVEND WATER KERK ALMERE

STEUN IN
DE RUG

De kerk voor iedereen.

Geen evenementen gevonden!
Professionele hulp

Professionele hulp

Soms is meer zorg nodig. Dan zijn er professionele instanties die jou/jullie daarbij kunnen ondersteunen. Te denken valt aan:

Wanneer je vastloopt

GGZ In de Bres

Loopt u vast in uw relatie? Komt u er samen niet meer uit? Problemen in uw huwelijk? Via onze vormen van christelijke relatietherapie helpen we u graag op weg naar herstel. Relatieproblemen veroorzaken vaak veel stress en soms ook andere klachten, zoals bijvoorbeeld slaapproblemen, seksuele problemen of een gevoel van schuld of waardeloosheid. Wilt u samen eens met een professional praten om zo te werken aan uw relatie of huwelijk?

Geloof en relatieproblemen

Op weg naar herstel

Met geloof

Soms zijn uw relatieproblemen verweven met uw persoonlijke levensovertuiging. Factoren rondom zingeving en geloof kunnen verwarring geven, bijvoorbeeld een verstoorde geloofsbeleving of een worsteling met normen en waarden. Veelal echter kan uw persoonlijke geloofsovertuiging een ‘krachtbron’ vormen om op weg te gaan naar herstel.

De hulpverleners van GGZ In de Bres bieden een korte en praktische vorm van relatietherapie. Tijdens het hulptraject krijgt u handvatten aangereikt waarmee uw relatie verbeterd kan worden. Meestal is het mogelijk om al snel een intakegesprek te hebben.

Relatietherapie

5 gesprekken

De relatietherapie bestaat bij aanvang uit vijf gesprekken. Wanneer dat nodig en gewenst is, kan daarna vervolgtherapie gegeven worden.

Voor relatietherapie is geen verwijsbrief nodig. Via het formulier op de website van GGZ in de Bres kunt u zich direct aanmelden.