LEVEND WATER KERK ALMERE

#VOORALMERE

De kerk voor iedereen.

Geen evenementen gevonden!

De kracht van het

Christelijk Geloof

Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. (Johannes 3:16)

Welkom bij de gereformeerd (vrijgemaakte) kerk van Almere!

Ben jij nieuwsgierig naar het christelijk geloof? Wil jij weten wat andere mensen drijft?

Levendwater kerk gevel foto
Kerkdienst GKV Levendwater

Samen God dienen

Jong en oud

Op deze website willen wij vertellen wat God voor ons betekent in ons dagelijks leven. Elke zondag hebben we twee kerkdiensten waarin we als gemeente samen zingen, bidden en luisteren naar het Woord van God.

Ook jij bent van harte welkom om te komen! De tijden van deze diensten staan rechts bovenin. Het is ook mogelijk de diensten live of op een later tijdstip te beluisteren. Neem gerust contact op als je met vragen zit.

Alex Streumer

Review via Google

“Erg prettige en ervaren kerk om als gast of gelovige aanwezig te zijn. Mensen zijn er uitermate netjes, aardig en zorgen dat iedereen zich gehoord voelen en gelijk behandelt worden.”

Niels Oosterom

Review via Google

“Mooie kerkdienst gehad hier. Het is echt een kerk waar ruimte is op blij te zijn, maar ook om verdriet en moeite te uiten. Ook kan je hier Gods naam groot maken maar ook als je behoefte hebt aan rust is deze kerk zeer geschikt. Ik ga zeker vaker komen.”

Christiaan Enter

Review via Google

“Mooie ruimte(n) die multifunctioneel inzetbaar is (zijn). Wordt ook regelmatig verhuurd. Super goed bereikbaar met OV en auto.”

"En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede."

Romeinen 8:28

"Ik ben tegen alles bestand door hem die mij kracht geeft."

Filippenzen 4:13

"Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven."

Jeremia 29:11

Samen God dienen

Jong & oud

Wij zijn een jonge gemeente. Er zijn veel gezinnen met kinderen en jongeren. Ook zijn er ouderen in ons midden al zijn deze iets minder goed vertegenwoordigd.

Wij vinden het belangrijk om met elkaar (jong & oud) God te dienen en het goede nieuws van Jezus Christus aan anderen te vertellen. De richtlijnen hiervoor halen wij uit het Woord van God, de Bijbel. Naast de kerkdiensten op zondag hebben we doordeweek verschillende activiteiten voor jong en oud om samen bezig te zijn met God.

Zaalverhuur in Almere

De Bijbel en het geloof

Past als een jas

Wil je meer weten over de bijbel en het christelijk geloof?
Dat kan door samen met een aantal andere belangstellenden een korte introductiecursus te volgen.

Heeft deze informatie je interesse gewekt?

Kom gerust een keer langs! Of mail ons voor meer informatie.

God maakt geen onderscheid tussen mensen. Daarom is iedereen welkom in onze gemeente, ongeacht je (culturele) achtergrond, verleden of overtuiging.