Elke zondag houden wij twee kerkdiensten in Almere. Komt gerust langs en maak een dienst mee. Kijk bij de eerste 5 voor meer informatie.
De kern van het christelijk geloof is dat God mens is geworden. Goed heeft zijn Zoon naar de wereld gestuurd, daar geloven wij in.
Samen in God geloven. Samen de maatschappij helpen. Ondersteuning krijgen van onze kerkleden. Je staat er niet alleen voor.
Elke zondag twee diensten, deze kun je beide live meemaken of terugkijken.
Onze eigen wiki met adressen van diverse christelijke organisaties, hulpinstanties, kerken en muziekvideo's.

Opwekking 818 en ontfermingsgebed

#VOORALMERE
Gebeurtenissen Zondag 24 maart 2019 is er in de kerkdienst stilgestaan bij de gebeurtenissen in de afgelopen week. Het drama in de Utrechtse tram, de verkiezingen en het leed in Afrika Het ontfermingsgebed met het lied Geef Vrede Heer geef Vrede is voorzien van beeldmateriaal en te beluisteren en te bekijken. Daarnaast is het laatste […]

Gebeurtenissen

Zondag 24 maart 2019 is er in de kerkdienst stilgestaan bij de gebeurtenissen in de afgelopen week. Het drama in de Utrechtse tram, de verkiezingen en het leed in Afrika

Het ontfermingsgebed met het lied Geef Vrede Heer geef Vrede is voorzien van beeldmateriaal en te beluisteren en te bekijken.

Daarnaast is het laatste lied Opwekking 818 gezongen en gespeeld door onze eigen band geplaatst. Met als afsluiting een persoonlijk item. (Trotse opa)

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.