Professionele hulp

#VOORALMERE

Wanneer je even vastloopt helpt de GGZ

Loopt u vast in uw relatie? Komt u er samen niet meer uit? Problemen in uw huwelijk? Via onze vormen van christelijke relatietherapie helpen we u graag op weg naar herstel. Relatieproblemen veroorzaken vaak veel stress en soms ook andere klachten, zoals bijvoorbeeld slaapproblemen, seksuele problemen of een gevoel van schuld of waardeloosheid. Wilt u samen eens met een professional praten om zo te werken aan uw relatie of huwelijk?

Met het geloof op weg naar je herstel

Soms zijn uw relatieproblemen verweven met uw persoonlijke levensovertuiging. Factoren rondom zingeving en geloof kunnen verwarring geven, bijvoorbeeld een verstoorde geloofsbeleving of een worsteling met normen en waarden. Veelal echter kan uw persoonlijke geloofsovertuiging een ‘krachtbron’ vormen om op weg te gaan naar herstel.

De hulpverleners van GGZ In de Bres bieden een korte en praktische vorm van relatietherapie. Tijdens het hulptraject krijgt u handvatten aangereikt waarmee uw relatie verbeterd kan worden. Meestal is het mogelijk om al snel een intakegesprek te hebben.

Relatietherapie is niet eens zo gek

De relatietherapie bestaat bij aanvang uit vijf gesprekken. Wanneer dat nodig en gewenst is, kan daarna vervolgtherapie gegeven worden.

Voor relatietherapie is geen verwijsbrief nodig. Via het formulier op de website van GGZ in de Bres kunt u zich direct aanmelden.
  • En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede.
    Romeinen 8:28
  • Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.
    Jeremia 29:11
  • Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed.
    Psalm 23:4

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.