Vacature Predikant Levend Water Kerk Almere 2021

#VOORALMERE
De Levend Water Kerk is op zoek naar een nieuwe predikant! Ben je er van overtuigd dat Almere perfect voor je is? Of ken je iemand die het goed zal doen in onze stad? Dan tref je hier alle informatie aan om dat aan ons te laten weten!

'Interesse? Wij maken graag kennis met je!'

UPDATE: INMIDDELS HEBBEN WIJ EEN NIEUWE PREDIKANT GEVONDEN!

Over De Levend Water Kerk

Hé! Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om je te verdiepen in de kansen die bij onze gemeente liggen. Misschien heb je over onze vacature gelezen in het Nederlands Dagblad of heeft een vriendin of familielid je attent gemaakt op het feit dat wij op zoek zijn naar een nieuwe dominee. Wie weet lees je dit toevallig na een bezoek aan onze website. Hoe je dit ook hebt gevonden, bedankt voor je tijd!

Nieuwe predikant

Wij zijn na het vertrek van Jan Boersma op zoek naar een nieuwe dominee. Jan vertrok naar het prachtig Emmen (geef hem eens ongelijk!) en met pijn in het hart hebben wij hem moeten laten gaan. Maar dat heeft er wel voor gezorgd dat wij jou (misschien) mogen verwelkomen in onze prachtige gemeente. Zo divers als onze stad is, zo divers zijn wij ook. Groot en klein, dun en iets minder dun, jong en oud: alles kan in de Levend Water Kerk Almere.

Online Kennismaking

Onderaan deze pagina kun je wat documentatie downloaden. Een gemeenteprofiel en een predikantsprofiel. Gewoon om je in te lezen en te kijken of je bij ons past. Ook kun je een kijkje nemen op ons YouTube-kanaal. Daar worden onze diensten (live) op weergegeven. Ook hebben wij een filmpje gemaakt waarin wij ons aan jou voorstellen. Een mooie en handige manier om alvast kennis met ons te maken!

Contact opnemen

Heb je na het lezen van deze tekst, of na het lezen van de gedownloade documentatie zin in een persoonlijk gesprek? Dan kun je contact opnemen met één van onze charismatische gemeenteleden en voorzitter van de beroepingscommissie Mannes Wietsma. Je kunt bij hem terecht om meer informatie in te winnen over de vacature en om een beeld van onze gemeente te krijgen. Zijn telefoonnummer is 06 418 700 99. Wil je direct solliciteren? Dat kan ook. Stuur je sollicitatie vóór 1 maart 2021 naar sollicitatie@levendwateralmere.nl.

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.