Elke zondag houden wij twee kerkdiensten in Almere. Komt gerust langs en maak een dienst mee. Kijk bij de eerste 5 voor meer informatie.
De kern van het christelijk geloof is dat God mens is geworden. Goed heeft zijn Zoon naar de wereld gestuurd, daar geloven wij in.
Samen in God geloven. Samen de maatschappij helpen. Ondersteuning krijgen van onze kerkleden. Je staat er niet alleen voor.
Elke zondag twee diensten, deze kun je beide live meemaken of terugkijken.
Onze eigen wiki met adressen van diverse christelijke organisaties, hulpinstanties, kerken en muziekvideo's.

Vermaak Tijdens Vaccinatie

#VOORALMERE
In week 15 wordt er in onze kerk gevaccineerd tegen het coronavirus. Na het ontvangen van een vaccinatie moet de bezoeker 15 minuten in de kerkzaal plaatsnemen om eventuele bijwerkingen op te vangen. Om de bezoeker in dit kwartier te vermaken heeft één van onze gemeenteleden een prachtige muziekcompositie in elkaar gesleuteld. En er valt […]

In week 15 wordt er in onze kerk gevaccineerd tegen het coronavirus. Na het ontvangen van een vaccinatie moet de bezoeker 15 minuten in de kerkzaal plaatsnemen om eventuele bijwerkingen op te vangen. Om de bezoeker in dit kwartier te vermaken heeft één van onze gemeenteleden een prachtige muziekcompositie in elkaar gesleuteld. En er valt ook wat te winnen!

Tijdens het wachten wordt er elke minuut een instrumentaal muzieknummer ten gehore gebracht. De bezoeker moet het juiste nummer weten te raden en invullen in onze online omgeving. De vragenlijst wordt zichtbaar door op deze woorden te klikken. Onder de (meest) goede antwoorden wordt een cadeaubon van € 25 verloot.

Het nummer vindt u links bovenaan in het filmpje, en in dit formulier. Omdat bij het samenstellen van de muzieknummers het blijkt dat het nog best lastig is kan het voorkomen dat u in het filmpje aan aanwijzing te zien is. Na 15 minuten mag u naar huis en heeft u als het goed is (bijna) alle nummers kunnen invullen. U kunt het formulier tot vrijdag 16 april 2021 12:00 uur insturen dus thuis er nog even over nadenken is mogelijk. 

Zaterdag 17 april zal een filmpje met antwoorden op de YouTube pagina van Levend Water Almere zichtbaar zijn en kunt u zelf zien hoeveel u antwoorden u goed had. Om de winnaar een bericht te kunnen sturen vragen wij alleen om uw e-mailadres achter te laten.

Weet u niet alle antwoorden? Geen probleem! Lever de antwoorden gewoon in want wie weet bent u wel de beste!

Gerelateerde berichten

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.