LEVEND WATER KERK ALMERE

VOLG JEZUS

De kerk voor iedereen.

Geen evenementen gevonden!

God wil voor jou een leven

In overvloed

Jezus zegt in Johannes 10:10 dat hij kwam om ons leven te geven, niet zomaar leven, een leven in overvloed. God wil dat voor jou, en wij ook.

Dat leven begint door Jezus te erkennen als Verlosser. De liefde die Hij gegeven heeft verder uit te delen.

Romeinen 3:23 vertelt ons dat we God’s standaard niet hebben gehaald, daarom is onze relatie met God verbroken. Jezus kwam, nam onze zonden op zich, en stierf voor ons. God gaf Zijn Zoon om voor ons de last van de wereld op zich te nemen. We ontvangen dit cadeau zodra we erkennen dat we vergeving nodig hebben en vragen Jezus dit voor ons te verzorgen.

Een leven in overvloed
God in de bestuurdersstoel

Begin je reis met god in de

Bestuurdersstoel

Wanneer je dat doet begint je enorme reis met God in de bestuurdersstoel. We kunnen Jezus leider van onze levens maken. Het mooie is dat zodra we hem ons laten leiden, Jezus veel meer voor ons doet dan wij ooit zelf hadden kunnen doen.

Door tegen Jezus te zeggen “Ik heb u nodig en ik vertrouw mijn leven aan u” – maak je de beste beslissing die je ooit hebt gemaakt.

"De HEER zelf gaat voor je uit, hij zal je bijstaan en geen moment van je zijde wijken. Wees niet bang en laat je door niets ontmoedigen."

Deuteronomium 31:8

"Jezus nam opnieuw het woord. Hij zei: ‘Ik ben het licht voor de wereld. Wie mij volgt loopt nooit meer in de duisternis, maar heeft licht dat leven geeft."

Johannes 8:12

"De grootheid van mijn Vader zal zichtbaar worden wanneer jullie veel vrucht dragen en mijn leerlingen zijn."

Johannes 15:8

En, wat wordt nu jouw

Volgende stap?

Als je hebt gekozen om Jezus te volgen, of je hebt nog vragen, dan willen wij graag met je praten. Bezoek onze kerkdienst en/of stuur een e-mail naar onze predikant.

Als je al ervoor hebt gekozen om Jezus te volgen, dan is dat fantastisch! Jouw volgende stap is om te leren wat geloven inhoudt. Ben je ten volle overtuigd dat Jezus je redder is dan wordt het tijd om dat te belijden. Je kan alle informatie daarover hier vinden.

Jouw volgende stap in het christelijk geloof