Wie Zijn Wij?

#VOORALMERE

Wij zijn de Levend Water Kerk

Welkom! Wat leuk dat je meer wilt weten over onze gemeente. Wij zijn één van de grootse kerken van Almere. Onze leden wonen verspreid door heel Almere. Van Poort tot de Stripheldenbuurt: overal kun je een lid tegen het lijf lopen. Wij geloven in God en dat Jezus voor onze zonden is gestorven. Wij komen elke zondag bij elkaar om samen te zingen, te bidden en elkaar te zien en te spreken. 

Voorheen waren wij een Gereformeerd Vrijgemaakte Kerk maar met ingang van 1 mei 2023 zijn wij onderdeel van de Nederlandse Gereformeerde Kerken. Midden jaren '90 hebben wij de beschikking gekregen over ons eigen kerkgebouw in de Parkwijk, vlakbij Almere Stad. Als je door de Parkwijk bent gelopen of gefietst heb je ons gebouw ongetwijfeld zien staan. Ook verhuren wij ons gebouw aan bijvoorbeeld de GGD. Het zou dus zo maar kunnen dat je ook voor een (griep) vaccin onze kerk met het kenmerkende kruis aan de buitenkant van binnen kunt bekijken!

In de onderstaande video stellen wij ons voor en geven wij antwoord op de vraag: 'Wie zijn wij?' Je krijgt een kijkje in ons gebouw en een aantal gemeenteleden leggen uit wat je precies van ons kunt verwachten. Heb je na het kijken van de video of het lezen van deze tekst een vraag? Stel die dan aan ons door ons contactformulier in te vullen!

Een warm welkom

Heb je na het lezen van al die informatie op onze website en het bekijken van onze video vragen? Lijkt het je leuk om onze kerk een keer van binnen te bekijken? Of mist er voor jou informatie die je graag had willen weten? Neem dan contact met ons op! Wij maken namelijk graag kennis met jou! Ook kun je door op de onderstaande links te klikken meer over onze gemeente te weten komen:

- De Eerste 5;
- Geschiedenis;
- Wat is 'Vrijgemaakt'?
- Belijdenis;
- Pastorale Zorg;
- Huwelijkspastoraat;
- Nieuws.
CONTACT OPNEMEN
  • En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede.
    Romeinen 8:28
  • Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.
    Jeremia 29:11
  • Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed.
    Psalm 23:4

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.