Elke zondag houden wij twee kerkdiensten in Almere. Komt gerust langs en maak een dienst mee. Kijk bij de eerste 5 voor meer informatie.
De kern van het christelijk geloof is dat God mens is geworden. Goed heeft zijn Zoon naar de wereld gestuurd, daar geloven wij in.
Samen in God geloven. Samen de maatschappij helpen. Ondersteuning krijgen van onze kerkleden. Je staat er niet alleen voor.
Elke zondag twee diensten, deze kun je beide live meemaken of terugkijken.
Onze eigen wiki met adressen van diverse christelijke organisaties, hulpinstanties, kerken en muziekvideo's.

Onze gemeente

#VOORALMERE

Wij zijn de Levend Water Kerk

Welkom! Wat leuk dat je meer wilt weten over onze gemeente. Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe predikant. Maar dat is toch geen informatie over onze gemeente? Nee dat klopt, maar speciaal voor deze zoektocht hebben wij een video over onze gemeente gemaakt. In deze video stellen wij ons voor en kun je direct zien wat wij allemaal doen en hoe het er bij ons aan toe gaat.

Een warm welkom

Heb je na het lezen van al die informatie op onze website en het bekijken van onze video vragen? Lijkt het je leuk om onze kerk een keer van binnen te bekijken? Of mist er voor jou informatie die je graag had willen weten? Neem dan contact met ons op! Wij maken namelijk graag kennis met jou!
CONTACT OPNEMEN
  • En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede.
    Romeinen 8:28
  • Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.
    Jeremia 29:11
  • Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed.
    Psalm 23:4

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.