Zaalverhuur

#VOORALMERE

Een zaal huren in Almere

Voor zaalverhuur in Almere hoeft u niet verder te zoeken! Als u namelijk een zaal wilt huren in Almere dan heeft de Levend Water Kerk waarschijnlijk de geschikte ruimte voor u. Een kleine vergadering, een groot evenement of een formele samenkomst: alles is bij ons mogelijk! Wij kunnen groepen tot wel 550 personen ontvangen maar ook kleinere groepen kunnen bij ons terecht. Dankzij de centrale ligging van ons gebouw in Almere Parkwijk, op loopafstand van het centrum en vlakbij een NS station zijn de zalen voor iedereen goed bereikbaar. Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Modern & ruimtelijk

Zaalverhuur in Almere? Onze kerk is in delen of in z’n geheel te huur! De centrale hal is de plek van binnenkomst. De afmetingen daarvan zijn 23,5 meter lang en gemiddeld 10 meter breed. De keuken bevind zich in de hal. De keuken is voorzien van een koelkast, industriële vaatwasser, kookplaat en 2 grote koffiezetapparaten.

Gezelschappen tot 450 personen

De kerkzaal is vanaf 2 kanten te bereiken. De zaal heeft als afmeting 23,5 X 14,7 meter. In de zaal kunnen 450 stoelen staan. Voorin is er een podium 13,5 X 2,7 meter, met daarop nog een verhoging die ook gebruikt kan worden om het podium te vergroten. In de zaal is een beamer en geluidsinstallatie aanwezig. Ook piano, drum en orgel zijn aanwezig. Tevens is er ringleiding voor de slechthorenden onder ons.

Flexibele ruimtes te huur

De kerkzaal kan worden vergroot met 3 zalen aan de achterkant. Een weg vouwbare wand vormt de afscheiding. Als alle zalen (14,7 x 7 meter) bij de kerkzaal worden getrokken kunnen er 550 stoelen worden opgesteld. De kerkzaal kan met behulp van roomdividers worden verkleint zodat bij een kleiner bezoekers aantal een intiemere sfeer gecreëerd kan worden. Het kerkgebouw is niet geschikt om feesten en partijen in te organiseren.

Aparte zalen huren

De 3 hierboven genoemde zalen kunnen ook apart gehuurd worden; zowel los als gekoppeld. Wanneer alle 3 de zalen gekoppeld zijn kan daar vergaderd worden met een groep tot maximaal 75 personen. Wanneer er 2 zalen gekoppeld zijn kan daar vergaderd worden met een groep tot maximaal 50 personen. Wanneer een losse zaal gehuurd wordt kan daar vergaderd worden met een groep tot maximaal 25 personen.

30 personen in onze raadskamer

De kerkenraadskamer heeft een oppervlakte van 58 m2. Een prettige zaal om te gebruiken voor een groep tot maximaal 30 personen. De crècheruimte die aanwezig is wordt niet verhuurd. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen tenzij u daarvoor toestemming krijgt.
  • En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede.
    Romeinen 8:28
  • Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.
    Jeremia 29:11
  • Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed.
    Psalm 23:4

Meer weten over het geloof?

Maak kennis, leer ons kennen. Zet je hart open voor God.